Toidutehnoloog Anna Traksmaa
Sündmused

04.01.2026
Rakett69 teadusteatri telesalvestus
Rakett69 teadusstuudiod, Valukoja 12, Tallinn

15.01.2026 – 17.01.2026
Informaatika õpetamise konverents
Tartu Ülikooli Delta õppehoone
17.01.2026
Delta X kutsub taas osalema!
Eesti Maaülikooli spordihoones
20.01.2026
Tartu Ülikooli IT-päev Tallinnas 2026
Öpiku konverentsikeskus, Ülemiste City
22.01.2026
Koolide ja ettevõtete koostööseminar Tartus
Gutenbergi Klubi, Tartu
Näitused

25.03 – 31.12
Näitus “Solaride ja päikeseenergia. Võimalus teha võimatut!”
Energia avastuskeskus, Tallinn

06.03.2025 – 01.01.2026
Näitus „Lendav tramm“
Tallinna Rahvaste Muuseum
22.11.2025 – 19.04.2026
Ahhaa, hiidputukad!
AHHAA Teaduskeskus
11.04.2025 – 15.11.2026
Hüvasti, noorus! Kuidas sina tahad vananeda?
Eesti Tervisemuuseum
27.01.2023 – 31.12.2028
Mis on valgus? Georg Friedrich Parroti füüsikakabinet
Tartu Ülikooli muuseum, Lossi 25


Kuna minu eriala on eelkõige toidukeemia ja -tehnoloogia, siis on see seotud toiduvalmistamisel ja säilitamisel toimuvate protsesside uurimisega. Samas, kuna selleks uurimiseks on vaja teada, juurutada ja ka välja töötada või optimiseerida väga palju erinevaid meetodeid, töötame tihedas koostöös ka füüsikutega (uurides leiva kristallisatsiooniprotsesse röntgendifraktomeetria ja tuuma magnetresonantsi meetodite abil).